O nama

Stil d.o.o. je poduzeće sa višegodišnjim iskustvom poslovanja na inozemnom tržištu.

Većina naših radnika je izaslano u inozemstvo, gdje smo bazirani na izradu velikih konstrukcija ( mostovi, zgrade, stadioni), a sukladno tome i u Hrvatskoj širimo svoje poslovanje.

Nalazimo se u poslovnom kompleksu „Panex“, Zagrebačka 99, Čakovec. Na domaćem tržištu trenutno vršimo usluge izrade gotovih proizvoda po želji kupca i surađujemo sa cijenjenim tvrtkama kao kooperanti.

Specijalizirani smo za izradu raznih metalnih konstrukcija, sa produktivnim bravarskim i zavarivačkim radom uz pouzdanost, kvalitetu, korektnu cijenu i poštivanje rokova.

Tehnološke mogućnosti našeg poduzeća osiguravaju izradu različitih proizvoda kao što su složene konstrukcije, kotlovi, kućišta getriba, kabelske kutije, kompenzatori, spojne cijevi, kontejneri.

Koristimo samo strojeve i opremu renomiranih svjetskih proizvođača (Lincoln Electric, Fronius, Varstroj, Bosch itd)-

Naša prednost je kvalificirana radna snaga za obavljanje navedenih poslova, školovani bravarski tim i atestirani zavarivači.

Osnovni principi poduzeća su povjerenje, ustrajnost, profesionalnost, zakonitost.

Vizija poduzeća je napredovati, pratiti svjetske trendove u proizvodnji i tehnologiji koristeći se iskustvom, znanjem i vještinama.

Misija poduzeća je voditi se načelima poslovne i društvene odgovornosti te sudjelovati kao aktivno i prepoznatljivo poduzeće.